26. oktober 2005

Strikker og strikker stadig

Selvom Lamaen tager meget tid og efterårsferien er slut 'SUK', så får jeg dog strikket alligevel. Avistrøjen mangler nu kun ærmer og halskant. Strømperne i Fortissima er færdige og mangler 'bare' at få hæftet ender.

Jeg har også fået lavet en strikkeprøve i mit lace uru-garn, og skal nu igang med det helt store regnestykke for at komme frem til en slå-om ting eller en sjælevarmer/trøje til min datter. Det har pt. ikke været muligt at finde et mønster-ØV ØV. Det her projekt kommer til at tage rigtig lang tid at regne ud, og jeg ved ingen gang om jeg har garn nok (bævrer af skræk) - hvordan mon man regner det ud ?

1 kommentar:

Bettina sagde ...

Hej Mette,

Jeg vil da foreslå en sjælevarmer af typen, der egentlig blot er et langt og bredt halstørklæde, som man så syr sammen på langsiden i begge ender men lader et stykke være fri i midten, så man faktisk får et langt "rør" hvor der er hul i midten; Voila, to ærmer, som sågar kan strikkes i et flot mønster og som der næsten med sikkerhed også vil være garn til (måske endda til en lille sød krave omkring "hullet" til sidst).