Først en nærbillede af den smukke aroma. Et super lækkert æble, der er modent lige om lidt.
Mine honningbier har sørget for at næsten alle mine æbler er helt runde og ikke spor skæve.
Skovfoged æbler - og der er rigtig mange af dem. Man har 3 dage til at spise dem i, fordi de hurtigt bliver melede. Men de er super gode, hvis man fanger dem på det rigtige tidspunkt.
Skovfoged igen.
Og så kommer her - ja det har jeg glemt. Var ellers helt sikker på at de kunne jeg sagtens huske.
Samme gode slags som den lige ovenover. Men jeg må snart få lært at skrive op eller ned.
I år har jeg været temmelig hård med at tynde ud mens æblerne var små. Det gjorde ondt synes jeg, men jeg kan jo se at der kommer rigeligt alligevel.
Ah...nu fungerer hukommelsen igen. Dette er en Cox Orange. Super gemme æble, og masser af krydret smag til både grød og kager, hvis man da ikke bare spiser dem som de er.
Yndlingen - Rød Annanas. En af verdens bedste æbler ifølge min mening. Kan ikke gemmes, men smager helt vidunderligt.
Men man må have dem selv i sin have, for de er meget sjældent i butikkerne.
Havde egentlig planer om at fotografere alle 30 træer, men det skulle I alligevel ikke trækkes igennem.
Uhmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!
4 kommentarer:
Hold da op Mette, 30 træer! Du er en jo en kvindelig Søren Ryge, tak for kigget :-)
Åh, de ser vel nok lækre ud dine æbler!
Det er nu hyggeligt når du tager os med på havevandring. Bliv ved med det.
Krista.
Rød Ananas er også min yngling, og heldigvis har vi et stort træ med masser af æbler på i år. De smager himmelsk lige nu. Jeg kan nu ikke hamle op med 30 æbletræer, men vi har da 10 vil jeg tro.
Dine ser ellers meget lækre ud allesammen.
KH Lise
@Lise: Jeg har kun 15 æbletræer. Resten er blommer, kirsebær, pærer og kvæde.
Send en kommentar