Først har vi kålbedet, som aldrig har været flottere. Grønkål, broccoli, savoy, blomkål, romanesco og spidskål.
Spidskål lige klar til at høste.
Rødbeder som gerne må blive endnu større. Jeg elsker rødbedebøf. Disse er de røde runde, men jeg har også stribede i rødt og hvidt.
Borlottobønnerne, det er første gang jeg prøver at have dem.
En anden slags squash end de grønne som jeg plejer at have. Det smager ens, men disse er sjovere og meget (alt for meget) produktive. Men squash får man altid dyrket for mange af.
Nærbillede af blomkål, lige klar til høst
Nærbillede af Romanesco-kål, der går et stykke tid endnu inden den er klar.
Og en valmue-efternøler. Mon den når at springe ud ?
Og der er meget andet derude, b.la. selleri, gulerødder, pastinak, portulak mv.
13 kommentarer:
Hold da op hvor har du en frodig køkkenhave. Virkelig flot :-)
Sikke en køkkenhave. Man bliver jo helt sulten. En bagt rødbede med peberrodssalat er nu også guf.
Det var liiiige godt imponerende. Jeg er MEGET misundelig, jeg er BÅDE kål og rødbedefreak :-)
Hold da op, for en køkkenhave, den kunne jeg godt tænke mig at få en rundvisning i da. Helt vildt!
det kan godt være jeg tager dig op på dit tilbud at hjælpe med rokken, jeg er jo 100 % dum på det område....
Kh. Tineke
Tak for kigget. Det er en meget inspirende have.
Sikke en dejlig have. Det minder mig om min barndom, hvor min mor dyrkede haven i sommerhuset. Det smager nu bedre, når grøntsagerne er friskplukkede.
Det ser ualmindeligt godt ud...og sundt :O)
Det er jo en køkkenhave, så selv Camilla Plum må blive grøn af misundelse.....og det er garanteret økologisk! Flot Mette.
God høst, til dig fra Krista.
Min mor ville være SÅ misundelig på din have :-D
Gid man selv kunne være så selvforsynende, men studiebolig med grøntsagsbed..naaah...
Åh for en fantastisk nyttehave - spidskål og skønne ting.
Er I selvforsynende hele vinteren så?
Sikke dog en overflod af dejlig grønt. Det må være rart at være så selvforsynende.
Romanesco-kål og portulak har jeg aldrig hørt om før. Hvordan smager de.
KH Lise
Sikke en frodig køkkenhave... så ikke lige teksten til valmuen, tænkte hvad mon I spiser den til...?
@Tineke: Du skal være så velkommen
@Fasters Corner: Ja det er garanteret økologisk. Men overgå Camilla Plum kan jeg langtfra.
@Husejer: Ja faktisk, ihvertfald med det vi dyrker. Har ikke kartofler i år. En mangel, men havde ikke tid.
@LiseStrik: Romanesco smager ligesom blomkål, den ser bare smartere ud. Portulak bruges som salal, og smager lidt agurkeagtigt. Man kan sylte stilkene både surt og sødt.
@Anette: Hehe
Send en kommentar