12. februar 2006

Endelig !!!!!!!!

Ja det er jo en underlig overskrift, men alligevel.... I januar (ja jeg er ikke så flink til at blogge) skrev jeg om en godt 25 kg tung Cessna symaskine jeg havde arvet/skaffet - hvad var meningen egentlig ?

Men allerførst tak for alle de opmuntrende kommentarer til mit Latifa halstørklæde, det er endelig færdigt. 64 - fireogtres - ender er hæftet idag, og det er klar til brug imorgen. Jeg glæder mig.Nå tilbage til Cessna'en. Det var fordi jeg manglede en motor til min el-rok. Ja-ja nu er jeg så sidste week-end gået igang med at øve mig. Da jeg er hårdt arbejdsramt - har aldrig prøvet andet - har jeg et par sølle timer hver week-end til at øve mig i. Sidste week-end øvede jeg mig udlukkende på teknik - læs øvede jeg mig på at undgå at tovværket sprang - og jow-da - ok ... o.s.v.
:

Som med hyrde-hunde opdragelse, none reward behavior = ingen belønning. Tænke, tænke, tænke. Og det hjalp, for hvornår har reflektion nogen sinde ikke hjulpet ? Det går allerede meget bedre og jeg tror ihvertfald selv på at succesen ligger lige fremme. Døm selv
Nu kan jeg spinde tråd istedet for tovværk. Så vil det senere vise sig om der er nok eller for meget sno på tråden.

Og så er foråret, trods kulden, lige om hjørnet. Der er vintergækker, erantis, juleroser og lungeurt i blomst allerede. Gå ud og kig engang.
Sofus - vædderen vi solgte og lånte igen - er leveret tilbage. Han har gjort sit job godt, fårene står store og tykke, og først i maj venter vi små søde lam.

Så endelig Latifa, el-rok, lam på vej og forår.

2 kommentarer:

Sanne B. sagde ...

Hhhmmmm, her gik jeg og troede at en Cessna var en flyvemaskine....
Hvor er Frk. Lama? Jeg elsker altså at høre og se nyt fra den lille dame.
Flot Latifa i øvrigt!
kh
Sanne B.

kirstens strik sagde ...

Hej Mette

Det er et superflot halstørklæde, får helt lyst til også at eje et, men jeg har vist nok projekter i gang. Men det bliver jo vinter igen...... *G*

Kh Kirsten