25. juli 2007

Sommertop og lidt om tagprojektet

Tak til alle jer der 'gav lyd' i mit sidste indlæg. Det er rart at vide at nogen, med samme interesse for strik og fiber som jeg, følger med.

Som lovet kommer ta-daaa.....en fremvisning af et strikketøj. Toppen er strikket i Softsilk fra BC-garn. Striberne er mit eget håndfarvede og håndspundne silke. Modellen er den kendte oppefra og ned raglan. Og blusen er færdig og taget i brug og den er super.
Og nu til taget. Det er jo derfor jeg ikke har fået strikket noget videre. Jeg har skruet så mange skruer i lægterne at mine hænder lignede oppustede gummihandsker. Og der er godt nok langt ned når man står helt deroppe. Ja det er mig i kan se deroppe.
Et kik nedad fra hvor jeg stod - uha der er langt ned. Den kvikke læser vil allerede nu have gættet at jeg lider af højdeskræk.
Et kik fra gavlen mod vest. Bindingsværket er sat på plads og muret op. Det røde skal højtryksrenses af, for indenunder er der en kampestens mur som vi gerne vil bevare. Ovenpå får jeg så med tiden mit helt eget fiberrum, det bliver bare godt.
Materialerne til taget står og roder på gårdspladsen, og man kan ikke mere parkere/smide bilen foran døren. Men katten nyder at have noget at klatre op på.

3 kommentarer:

britt sagde ...

Hold da op et arbejde med det tag - men helt eget fiberrum...så kan det godt være jeg også gad pukle for det!
Sommertoppen ser dejlig ud. Hvordan opfører softsilk sig i brug? Bliver det større og større i løbet af dagen (som silke kan have det med at gøre)? Jeg har nemlig også lidt på lager og overvejer at strikke en bomuldsmedløbetråd med...
:-) Britt

Mette H. sagde ...

Ja det har en tendens til at vokse i løbet af dagen. Men jeg synes ikke det er et problem når det er en lille sommertop. Det er værre med en stor sweater. Det er i hvert fald ikke noget der har generet mig.

britt sagde ...

Tak, Mette. Jeg tror jeg holder fast i ideen om den tynde bomuldsmedløbetråd, når jeg går i gang.
KH Britt