3. oktober 2007

Suppetid

Stærkt inspireret af Anne's fantastiske suppe (og gryde som jeg gerne ville eje magen til) nærmest fløj bilen hjem på en almindelig tirsdag. Ud i køkkenhaven og hente en masse grøntsager, vaske, skrælle og snitte i ½ times tid. Brune bacon og i med grøntsagerne + vand. Så er der minestrone om en 2 timers tid. Vi er heldigvis vant til at spise sent her i huset, ellers kunne det jo ikke lade sig gøre.

Suppen er spist og smagte fantastisk, så det i ser her er resterne til fryseren.
Og nu til noget pinligt. Jeg var så hurtig og inspireret af Annes gryde og suppe at jeg kom til at spørge efter opskriften. Undskyld Anne. Der er da ikke meget jeg ikke har opskriften på i mit temmelig omfattende kogebogsbibliotek. Ja der er indtil flere opskrifter på gullyas-suppe. Jeg har valgt den fra bogen 'Simremad og ting der tager tid'. Den så nemlig god ud. Bogen kan stærkt anbefales til dem der kan lide at lave ordentlig mad. Så der endnu engang sat suppe over her i huset. Det nu ikke aftensmad idag, det tager 12 timer iflg. bogen, og så sent spiser vi altså heller ikke. Men der er god mad til en anden dag hvor det gerne må være lidt nemt. Måske i week-enden hvor vi stadig bygger og bygger og bygger om.

2 kommentarer:

Janne sagde ...

Vinteren og efteråret er ikke kun mørkt og koldt, der er ikke noget bedere end duften af simreretter der har har bredt sig i huset.

Anonym sagde ...

Hej Mette, nu har jeg læst lidt hist og lidt pist på din blog...og jeg må sige, at nu holder jeg altså et vågent øje på dig. Sikke noget dejligt strik du viser, har jo straxx meldt mig på Daily knitting (var det nu det , det hed?)