11. juli 2006

Det er på tide

Det er vist på tide at jeg får vist jer mit ferskensjal, som jeg startede på i maj. Det har været færdigt en månedstid.Lige nu er jeg i gang med at strikkeGreen Gable af Aldi's bomuld. Det bliver så fint så fint. Jeg har også gang i MI's Corsage og HF's Diva. Min lyserøde sommertop venter stadig på korte ærmer - jeg skal lige have regnet ud hvordan.

Dvs. Divaen er lagt lidt til side i dette sommervejr (jeg kan ikke finde ud af at lave overstreget tekst, men der skulle stå at den er lagt til side fordi jeg ikke kan finde ud af at strikke kraven.)...

I sidste uge kom jeg tilfældigt forbi Panduro - og der var halv pris på en masse af Garnstudios garn. Så gennemsnits alderen på mit oplagerede garn er nu faldet :-)

På rokken sidder der merino - i hvidt - for jeg vil gerne farve selv, når jeg har spundet garn nok. På el-rokken sidder grå new-zeelandsk lammeuld. I stalden ligger stadig et bjerg af spelsau-uld, og jeg må hellere sortere kraftigt. Noget af det er alt for langt og groft. Mere om det senere.

Jeg skal nok få taget billeder af det alt sammen.

2 kommentarer:

Vivian sagde ...

Hvor hyggeligt med nyt hérfra :-)
Overstreget tekst er vist < del > bla bla bla < /del >
(fjern mellerummene, jeg kunne ikke skrive det rigtig ifølge en blogger fejlmeddelelse)

Dit ferskensjal er blevet rigtig smukt!!'

Hilsner fra Vivian

Ulla sagde ...

overstreget er vist nok < s > tekst < /s > fjern mellemrum.
Nå men til noget strik. Det var da et rigtig smukt ferskensjal.
Sikken en masse spændendem projekter du har gang i.