27. november 2007

Her er ikke billeder af Munken af Marianne Isager

Det er der ikke, fordi den er lagt langt væk i monteringskurven. Den er for lille til mig. Øv. Hvorfor så jeg det ikke allerede da jeg havde strikket ryg, forstykke og hætte. Hvorfor skulle jeg strikke 2 ærmer også. DET er træls, sagt på godt jysk. Og der var endda lavet strikkeprøve. Jeg græder.........
Der er også lavet strikkeprøve til Cobblestone. Og der er regnet efter ved hjælp af denne fantastiske bog, som først ankom til matriklen efter at jeg næsten var færdig med Munken. Garnet er fra lageret - en tråd tyk uld/mohair råhvid, en tråd tynd uld/mohair grå og en tråd alpakka råhvid.
Jeg tror på at størrelsen passer denne gang. Der er målt og regnet. Og manden glæder sig. Så kryds fingre for at det holder denne gang. Hvis det ikke gør, ja hvad så......sælger alt mit garn ?
NEIIIIIJ aldrig.
Lige til slut et stemningsbillede fra forrige week-end. Selleri og rødbeder er lagt i flamengotønder. Gulerødder, porrer og jordskokker ligger her i trillebøren, og det gør de endnu. Børen er bare kørt ind i stalden i sikkerhed for frost.

Der er mange flere porrer og jordskokker ude i jorden endnu. De kan sagtens tåle frost ligesom pastinakkerne, rosen- og savoykålen. Jeg tog bare lidt ind, for at kunne få fat i det uden lommelygte i hverdagen.

8 kommentarer:

strikkeforsker sagde ...

Ej hvor trælst!!!!
Hvor er det bare surt. Forhåbentlig kan du finde en glad modtager og så strikke en ny til dig selv.

Laila sagde ...

Nej hvor er det bare rigtigt mög irriterende. Og sä endda med en strikkeprøve!!


Et trøstende knus herfra

Laila i Schweiz

Tineke sagde ...

Øv bøv, men ikke nikke nej, du skal ikke sælge dit garn!!

Du skal lave maaange fine ting endnu da! På med krum hals.

En trøster herfra...

Kh. Tineke

Anonym sagde ...

altså den bog er en BIBEL!! så beold garnet!!!!!

anne s

Mona sagde ...

Det er godt nok rigtig træls, når du var kommet så langt med den;-)
Måske du kan sælge den,og så strikke en ny;-)!

Anonym sagde ...

Jeg har også prøvet det der med strikkeprøve...strikket..og så blev det for stort ... man går jo aldrig med det der strik så ØØØØØØØV

Knitting Keeps Us Sane sagde ...

Hej Mette

Det er nu ikke min hest, desværre, men hendes ejer rider kun 2-3 gange om ugen så jeg holder hende lidt i form i naturen og på banen, Ja, nogengange skal man bare være heldig.
Tak for din kommentar - ja travlt kan man jo altid have, så er det dejligt når det er noget man har lyst til at gøre.

PS: Kan du huske jeg fik prøvekrukken med rosencreme med hjem? Jeg er allergiker overfor mange ting, og bl. a. din creme har jeg fundet ud af at jeg ikke kan tåle, så hvis folk, som f. eks. ikke kan tåle parfumerede shampooer osv. vil købe den er det en god idé at teste den grundigt først så de er sikre på at de kan tåle den.

Hilsen Lene

Lene sagde ...

Øv hvor surt Mette, jeg er ved at strikke Pisa, og er også lidt bange for om den er for lille, men jeg gider ikke trøjer som hænger, vil gerne have dem tætsiddende.God strikkelyst med Cobblestone