23. november 2007

Lidt af hvert

Munken af MI er færdigstrikket, men monterings-genet er der ikke rigtigt. Mørkebrunt garn og aftenlys går ikke så godt.

Parasol er langsomt på vej - langsomt. Ikke det mest spændende strikketøj.

Selbu-vanter ligger døde hen - har ikke tankekraft tilbage efter en lang arbejdsdag, hvor vi har utroligt travlt lige nu.

Der ligger sikkert også andet i strikkekurven, som jeg har glemt alt om - ja forresten Søster tørklædet som hækles. Det hitter heller ikke efter en arbejdsdag.

Derfor slog jeg op til endnu et par sokker i går aftes, det var det jeg kunne overskue troede jeg. Magen vækkede mig på sofaen senere.

Cobbelstone skal på pindene i aften når jeg lander hjemme i sofaen.Den glæder jeg mig til at strikke. Garnet er fundet på lageret - mohair/uld i fra et tilbud og babyalpakka købt hos BC garn engang i tidernes morgen. To tråde råhvid og tråd tynd mohair/uld i grå. Strikkeprøven er godtkendt af magen.

Endnu en week-end med ombygning ligger forude. Gad vide om vi nogensinde bliver færdige ? Lidt lyspunkter var der dog i løbet af ugen - badeværelset kunne tages i brug i onsdags. Sådan da. Først gik bruseren fra hinanden. Ny blev indkøbt og alt ok. Så gik strømmen kl.22 om aftenen. Kl. 00.45 fandt vi fejlen -gaaab. Så stoppede kloakken !!!! Slamsugeren har været der idag, og så håber vi bare der ikke dukker flere udfordringer op.

Billeder må vente til jeg har fri. Der er ikke dagslys tilovers når jeg er på arbejde.

Jeg vil gerne holde fredags-stille-hygge-aften i aften. Rigtig god week-end til jer alle.

2 kommentarer:

Laila sagde ...

Hej Mette

Det er en rigtig hård tid på året - og så med alt den ombygningstress oveni. Puha, jeg vil ikke bytte.

Kan de så få monteret munken så vi kan seee..

Rigtig god weekend!

Laila i Schweiz

Tineke sagde ...

Hejsa,

Glæder mig til at se Munken!! Og, også strikprøven på din Cobblestone. En del I har gang i med den ombygning der, suk dybt, og tænk på når det engang bliver færdig, så er det garanteret dejligt!!

Kh. Tineke