14. februar 2008

Længe siden sidst

Mange tak for alle de dejlige kommentarer på mit forrige indlæg. Det er rart at vide at der er nogen der læser med.

Men tænk at det er såååå længe siden at jeg har blogget sidst. Tiden er fløjet afsted, men jeg har fulgt med i alle jeres flotte blogge og alt det dejlige håndarbejde I viser frem.

Der er blevet strikket en del, men ikke vist noget frem her længe. Det må der gøres noget ved.

MI's Syge Moster Parasol er blevet færdig og er helt sikkert et hit. En rigtig skuldervarmehyggeting til hjemmebrug, for mit vedkommende. Men du godeste hvor var den kedelig at strikke. Så er det sagt. Det var kun stædighed og stædighed der var skyld i at den blev færdig. Sådan noget med at - nej du begynder IKKE på noget nyt før den er færdig.

Hvilket også medførte en kraftig oprydning i strikkekurven. OG nu kan jeg melde at der ingen UFO'er gemmer sig i kurven mere. Ingen halve sokker, vanter, tørklæder m.v.

Det meste er strikket færdigt eller trævlet op.


Nyeste påbegyndte projekt er dominostrik. Garnet er Drops alpakka og var indkøbt til et hæklet søster tørklæde, som også blev påbegyndt. Men da jeg endelig indså at det aldrig ville blive færdigt - hækling er nok ikke lige mig - blev garnet altså til et domino-projekt. Der skal små kugler i resten af spiderne også Det går iøvrigt også meget langsomt på pind 2½. Men der kommer ikke andet igang før det er færdigt. Farverne er ikke helt rigtige her på fotoet.
Inspiret af fru Plum og boller af stål programmet måtte jeg lige prøve metoden med splatdej. Det er rigtig nemt og helt fantatisk resultat. Bløde lækre boller og brød.

Vi lavede hjemmelavde burgere med dansk magert oksekød, rå rødbeder, rå løg og babysalatblade. Bollerne blev varmet i ovnen og blev dejligt sprøde og herfter fyldt med ovenstående. Se det er en rigtig burger.........


Her et nærbillede at krummen med de store huller. Udmærket, men næste gang tror jeg at jeg vil røre dejen igennem efter hævning, for at få lidt mindre, men flere huller istedet. Så løber syltetøjet ikke igennem og ud på fingrene.

4 kommentarer:

Dorthe sagde ...

Hej Mette :-)
Tak for din hilsen på min blog, nu er du også tilmeldt bloglines her hos mig. Undre mig over at du ikke allerede var det...
Sikke lækket brød du bager, det ser meget fristende ud :-)

Karen S sagde ...

Mums, hvor ser det brød dog lækkert ud. Jeg sidder her på den anden side af skærmen og bliver helt lækkersulten.
Jeg har selv kigget meget på den skønne parasol, men blev enig med mig selv om at jeg nok ikke ville kunne få den færdig. Så må jeg jo bare beundre alle jer andres. Og din er meget skøn!

Kh Karen S

Tina Olsen sagde ...

Hej Mette..
Lækker brød du der har bagt..måske man skulle gå ud og bage??
Og spændene projekt med domino..glæder mig til at se mere til det..
Og meget fornuftigt at få ryddet op i ufoérne.. jeg fik helt dårlig samvittighed..så måske jeg også der burde gøre som dig??
Go søndag

Mette sagde ...

Hej Mette, måtte lige ind og besøge din blog og det bliver bestemt ikke sidste gang. Super hyggelig og lækkert brød.
Hilsen en anden Mette