30. december 2007

Færdigt strikCobbelstone er set mange steder på strikkeblogge, jeg orker ikke at linke til dem alle. Her er min version blevet færdig og han blev rigtig glad for den. Der er strikket lidt højere op i halsen med flere indtagninger, da jeg synes halsudskæringen var lige vel stor i det. Nu passer den perfekt.Et par vanter røg så lige af pindene. Trængte til et lille hurtigt projekt... Strikket til en kær veninde og hundeejer på. Garnet er spundet af uld fra hendes egen hund. Det kan ses spundet her. Og farvet og kartether.
Så håber jeg bare hun bliver glad for dem.
Sidst men ikke mindst - taaaa-daaaa - min fødselsdagsgave fra min mand. En splinterny cykel - en Batavus - en ægte hollænder. Har manglet siden den gamle havelåge på 25 år blev stjålet.
Denne kører rigtig godt, og jeg har lige cyklet 10 km idag efter at jeg kom hjem fra arbejde. Igår var vejret ikke til cykling og i forgårs var der fødselsdagsgæster lige til det blev mørkt, og så var det for sent. Her på landet er det meget meget mørkt og vejenes tilstand lader noget tilbage at ønske. Men når jeg får lært hvor alle hullerne i vejen er, kan jeg begynde at cykle når det er mørkt også. Der er indbygget dynamo i forhjulet og affjedring i forgaflen. Smart.

7 kommentarer:

Laila sagde ...

Hej Mette

Dejligt at se noget faerdigt strik fra din händ.

Godt nytär.

Laila i Schweiz

Tineke sagde ...

Sikke fin blev din Cobblestone, min skal på pindene igen, netop fordi manden synes at halsudskæringen er lidt for stor, men sådan er det med hjemmelavet, det kan heldigvis laves om.

Krammer og godt nytår!
Tineke

Anonym sagde ...

sikke en trøje, sikke en hund øh vanter og en dejlig cykel, hvor godt kan de dog blive?

Karen S sagde ...

Lækker trøje!!! Den har han da også bare at være glad for ;-)
Jeg synes også at både vanterne og cyklen ser skønne ud!

Kh Karen S

Linda sagde ...

Fin cykel, sådan een har jeg også. Min er lilla :o) Men den har ikke sådan en fik forskærms-antisplasker...
jeg havde lige misset en linie med hundevanterne: farvet.. synes det var en ret VILD hund, og var det mon en ægte een??
Godt nytår i øvrigt!
kh Linda

Lene sagde ...

Så flittig du er, og en lækker cykel du har fået.

Tina Olsen sagde ...

Hvor må det være skønt at være færdig med noget strik...jeg kan ikke helt huske hvordan det er... men sød bluse du der har fået strikket;-))
Og tillykke med dagen og cyklen;-))