17. december 2008

Billeder næsten som lovet

Endelig fik jeg fat i kameraet og fik downloadet billeder. Nu er manden smuttet med det igen. Så I får her billede af en halv vest. Vesten er altså færdig for længe siden.

Garnet er Debbie Bliss - Rialto Aran og pinde nr. 5 mm. Oprindelig indkøbt til FLS cardiganen, men den blev alt for stor. Temmelig u-drøjt garn og så vokser det en hel del ved vask - 20 cm i længden på denne vest. Det var ok for den var lige til den korte side, jeg vil gerne have at den går ned over hoften. Så det var lidt held i uheld kan man sige.


Her et dårligt billede af en Yoke-cardigan med Feather & Fan mønster i kanten forneden. Strikket på pind 3½ i BC Garns shetlandsuld i koksgrå. Let og lækker er den blevet, men rigtig svær at fotografere.

For et stykke tid siden købte jeg dette mønster til Isagers Skyggejakke, og har haft det til at ligge fremme. Så en morgen siger min bedre halvdel at jeg skal se at få købt garn til den. Det skulle han da ikke sige to gange. Afsted til nærmeste garnforretning............ Isager har skiftet farvenumre sagde de. Hmmmm tænke, tænke. Det er ikke så let lige at vælge nye farver når man ikke har et farvebillede af modellen. Ud i bilen igen og på vej hjem med uforettet sag. Nej nej hjem kom jeg ikke, bilen kørte ligesom af sig selv til en anden garnbutik i Vejle og de havde da alle farverne med de rigtige numre.
Gæt hvor jeg handler fremover ?


Samme dag kom min mand hjem med dette strikkekit. Han havde været et smut i Fredericia og var kommet forbi Lund+Lund. Så to gange lækkert strikketøj på een dag, det er for vildt.Men ikke nok med det. Posten havde denne pakkekalender med til mig fra alle mine kolleger

Jeg er forkælet ud over det rimelige.

3 kommentarer:

Fríða sagde ...

ja, det er du såmænd! alt sammen ser überlækkert ud. ville gerne se et færdigt billede af den vest, den ser interessant ud.
kh.fra Island
Frida

Tineke sagde ...

Ja, føj, det ser bare så lækkert ud det hele! Bare guf...

Ulla sagde ...

Ham manden kan du vist være ganske godt tilfreds med. Skønne sager alle sammen. Øøøøh har Isager skiftet farvenumre? Hvornår?

Glæder mig til at se alle de færdige projekter her på kanalen engang.