5. december 2008

HalstørklædeJamen dog. Det har jo været færdigt siden 1. november 2008. Strikket i Drops alpakka og er super blødt, men ufattelig kedeligt at strikke. Især de sidste 30 dominofirkanter. GAAAAB.

Der er simpelthen gået totalt sløvsind i blogningen, men der strikkes på livet løs. Noget er færdigt og noget nyt igang.

Jeg må se at få taget billeder snarest...........

Håber I hænger på derude. Jeg følger med hos jer allesammen, men når/kan ikke kommentere pga. en rigtig ond skulderskade. Men der er rigtig mange fine sager at se rundt omkring hos jer. Håber I bærer over med mig.

6 kommentarer:

Mette G. sagde ...

Jamen - selvfølgelig hænger vi på :-) God bedring med skulderskaden.

Tineke sagde ...

Det kan du lige tro! Og bedring med skulderen....

Fríða sagde ...

jamen selvfölgelig er vi her endnu, og venter tålmodigt på du får det bedre med din skulder, det er jo trods alt det vigtigste. sjovt törklæde i glade farver du har begået.
kh.fra Island
Frida

Lene Sophie sagde ...

Selvfølgelig hænger vi da på, jeg synes dit tørklæde er blevet flot, overvejer lige selv at strikke et. Har rigtig mange garnrester der ville kunne bruges..

Anonym sagde ...

du slipper ikke sådan af med os ;-)
fint tørklæde, og jeg er helt enig....det er til sidst så keeeeedeligt...siger jeg der er i gang med en taske i dominostrik...

Lea Poulsen sagde ...

Domino strik er det kedeligste man kan strikke, og jeg selv syndes at der går et godt stykke tid inden jeg syndes om det, jeg har strikke i domino.