15. januar 2006

Garnfarvning, lama og nyt projekt

Frk. lama er nu begyndt at gå tur inde i stalden. Døren står åben, så hun kan gå ud og ind som hun vil. Hun er f.eks. hver dag inde og 'hjælpe' til når der skal fodres. Hun er en værre selskabs-papegøje og meget nysgerrig. At man skulle få så meget sjov med sådan et dyr, havde vi vist ikke drømt om. Hun er herlig.

Og fårene er ligeså nysgerrige.

Længe har jeg haft noget candyfloss-farvet Uruguay garn liggende. Datteren, der skulle have haft en trøje, skiftede farvesmag, allerede inden det kom hjem. Der er et i original-farven lagt frem og resten har min store datter og jeg haft det rigtig sjovt med at farve. Det brun-grønne skal blive til en sweater til hende. Den skal være stribet, siger hun. Det passer jo fint, for der er kun 300 gram. Og det er jo en rigtig god undskyldning for straks at bestille noget råhvidt. Bare det nu kommer hjem inden hun også ombestemmer sig.
Det lilla er jeg ret vild med - måske er det nok til et sjal til mig, hvis jeg strikker på pind 12. Hmm ?

Med garn fra restekassen (kan I se glorien der skinner) har jeg slået masker op til denne rib-sag. En dejlig stor vams på pind 4½ mm i Uld-alpakka fra engang hvor der var tilbud. Der var lige 15 nøgler, da jeg alligevel ikke fik strikket det planlagte halstørklæde.

3 kommentarer:

Bettina sagde ...

Blot et svar til en blogkommentar om den dobbeltstrikkede hue, så jeg ved, du ser det: Jeg mener, jeg brugte 3 mm til huen, og så strikkede jeg herrestørrelsen til Anna, for hun har et stort hoved. Til min mand, der også er "begavet" med et stort hoved, tror jeg, jeg vil slå lidt flere masker op til pind 3. Huen må jo ikke blive for løs i det.

Susanne sagde ...

Frk. Lama er da ikke til at stå for :o) Fede farver i har fået lavet ! God weekend. Kh Susanne i Silkeborg

Linda sagde ...

De dersens candyflossfarver var da originale, ikke? Kan du huske hvad de hed?
Min søn spurgte lige om lamaen spytter, gør den det?
kh Linda