13. marts 2007

Noget går godt - andet knap så godt

Lad os bare starte med successerne og stive mit ego lidt af inden..... Her er silke farve og klar til at blive spundet. Især de blå-lilla farver er mine favoritter. De skal nok blande sig i smukke striber når de bliver spundet.

Noget andet godt og rigtig blødt er alpakkaen jeg farvede til Dorthe i en lille bytteleg.
Det tog rigtig lang tid at lukke kuverten, det ville ligesom ikke væk fra mig. Men det bliver spændende at se hvad Dorte får ud af det.
Og så kommer det - det knap så gode. Min tykke alpakka-vams var lidt for stor i halsudskæringen. Har lige noget selvfarvet og håndspundet alpakka liggende. Griber det og går igang. Nu har jeg kigget på den lige siden og helt ærligt. Jeg kan ikke lide det. Hvorfor skulle den kant også blive så pudder-bvadr-brun i det ? Jeg trævler det op, men skal lige finde ud af hvordan jeg skal løse problemet. Nogen forslag ?

3 kommentarer:

Laila-H sagde ...

Ren hvid, eller marine og hvidstribet ville vist være bedre. Det er ellers en dejlig farve trøjen har
hilsen Laila

Annelise sagde ...

Hvad med en effektgarn hvor den samme fdarve indgår. Eller eventuelt noget kort pelsgarn.

Dorthe sagde ...

Kære Mette

Ja dit smukke uld ligger stadig her i stuen og vil ikke rigtig spindes. Årsag - det er så smukt, at jeg lige nu er bange for, at jeg måske vælger en forkert metode. Lige nu hælder jeg mest til supertyndt på laceflyer og så 2 tråde - en af hver. Men tankerne har også gået på 2 trådet navajotvinning - hvor man skiftevis "hækler" med den ene og den anden farve - så tråden bliver tretrådet - 2 tråde multi/1 grøn - lidt senere 1 tråd multi/2 grønne. - sidste mulighed er håndtenene - som jo ligefrem er til at tage med på ferie - de spøger også

Du skal nok få resultatet at se, når det er klart