17. januar 2007

Strikke-billeder

Her kommer beviset på at jeg faktisk har strikket noget og fået det færdigt. Jeg har bare først nu fået taget mig sammen til at vise billeder.

Min dejlige tykke bløde alpakka-vams.
Den er strikket i Manu alpakka fra BC-garn. Og har ligget i strikkekurven siden starten af november. Halsudskæringen er nemlig lige rigelig stor. Jeg har vel gået et par måneder og tænkt på hvad jeg kunne gøre ved det, og problemet er løst. Men det har jeg ikke fået taget billeder af endnu. Typisk.
Nærbillede af den for store halsudskæring. Som nu er gjort mindre ved hjælp af min hjemmefarvede og håndspundne alpakka
Sweateren som blev påbegyndt i oktober, har hængt på min mand siden jeg fik den færdig i november. Han elsker at gå i den, og har nu også fået en kæk hue der passer til. Der gik for 60 kr. garn i denne sweater. Garnet købte han skam selv da BC havde udsalg sidste efterår.
Den blødeste sweater med snoninger bestilt af yngste datter. Og den bliver brugt. Det er noget der glæder en moders stolte strikkehjerte, da jeg helt selv har regnet mønsteret ud. Den er bestilt udfra et billede i H & M's katalog.
Den er strikket i Lucca fra BC-garn og det er ikke sidste gang jeg strikker i det garn. Det er bare åååååhhh så blødt.

Hvad jeg strikker på nu ? Jo jeg er da godt i gang med HF's Dacapo. Her må i så også lige vente på billeder.

Og så kunne jeg godt tænke mig at starte på et eller andet i Fonty angora. Jeg fik 2 + 2 nøgler i fødselsdagsgave og er helt vild med det. Men hvad skal jeg strikke ? Nogen der har forslag til 2 eller 4 nøgler ?
1 kommentar:

Karen S sagde ...

Hej Mette
Det er godt nok en flot produktion af trøjer, du har begået. Jeg kan godt forstå, at modtagerne er glade... hvem ville ikke være det!

Kh Karen S