6. januar 2007

Lamaen har fået nyt hjem

En dejlig historie om en Lama som skulle have nyt hjem startede her. Ziggi som hun blev døbt, har haft en god tid hos os, og vi savner hende. Men da vi har taget en beslutning om at skære ned på fårebesætningen eller evt. helt afskaffe den, måtte vi først finde et sted til hende, hvor hun er sikret selskab.
Så nu er hun flyttet over til nogle søde mennesker på fyn. De har god erfaring med dyr, da manden er dyrepasser i en Zoo. 1 time efter at hun var ankommet, blev vi ringet op og fik at vide at hun stod og spiste gulerødder fra datterens hånd. Jo hun skal nok få det godt, og det er det bedste for hende.

Men vi kommer til at savne hende rigtig meget.

Tak til alle jer der har fulgt med i historierne om Ziggi

Her kommer lidt afskeds billeder:

Først skal maven kløs, så skal hun se hvad der foregår, kigge ud over marken, sige farvel til lammene og endelig ud i dyretransporten. Det hele gik stille, adstadigt og roligt i det tempo der kendetegner en rigtig lama.

4 kommentarer:

marianne lundholm sagde ...

vad skönt att höra att det gick bra att flytta laman

Chris sagde ...

Nååhhhh - Det har vel nok været hyggeligt at følge Ziggis historie.
Godt den stadig er hos mennesker, som er dyrevenlige. Gad vide om dens nye familie kunne tænke sig at lave en blog, så vi stadig kan følge Ziggi? :-))
Mange hilsner Christa, Fredericia

Vivian sagde ...

Ååårrh, man bliver jo helt vemodig på jeres vegne over at skulle tage afsked - men det vigtigste er jo en glad lama, og det tyder det jo på vil fortsætte på Fyn :-)

Sus sagde ...

Hej Mette
Det må være underligt ikke at have Ziggi mere, men ind i mellem må man jo lave om på nogen ting i familien, og det lyder som om Zigga får det godt her på Fyn.
Sus