31. oktober 2005

Avis, sokker og zigzag


Enderne er hæftet og strømperne taget i brug. Det er mine første strømper (ikke sokker, som er til at have strømper på indenunder) rigtige strømper og de er bare lækre at have på. Det bliver nok ikke de sidste jeg strikker. Hm...var det ikke mig der engang skrev "Strømper - det gider jeg ikke". Selvom jeg stadig synes det er -sagt på godt jysk- noget træls noget at strikke, så må jeg bare have flere.

Det går fremad med avistrøjen til min bedre halvdel, kraven er igang, og jeg forestiller min at ærmerne ikke tager ret lang tid. Måske bliver jeg klogere, men man har vel lov at være optimist.

UPS...der kom jeg lige til at starte på ZigZag sweateren til min datter istedet. Jeg måtte liiiiige prøve det lækre karryfarvede uldgarn. Et fund til 15 kr. pr. nøgle og det er 100% ren ny uld. Helt fantastisk at strikke af og på pind 3½ kan det da ikke tage lang tid-vel ?

Mine tasker får I også lige et billede af inden de bliver slidt op. Den Noro-stribede taske bruges dagligt. Der kan være de utroligste ting i den, dog er den ikke så god til strikketøj, især ikke strømper. Alle 5 pinde stikker ud i alle retninger og det kræver helt sikkert våbentilladelse at gå med den.

Og så lige en tak til alle jer der har givet min inspiration til mit Uruguay-lace garn. Jeg har lavet en strikkeprøve på pind nr. 4 og det ser ud til at 20 masker giver 10 cm i bredden. Mere om det senere...jeg skal jo lige.....100 andre ting først.

I lørdags slagtede vi gæssene, så nu er mortens-gåsen og julegåsen ovnklar og ligger i fryseren. Det tog ikke så lang tid som jeg havde frygtet (det er første gang vi prøver at slagte gæs) 3 timer ialt og så var der også spulet gårdsplads og ryddet op.

Lamaen bliver mere og mere tryg ved at bo her og går og har det godt. Den er ikke mere bange for fårene, som den var i starten. Jeg tror den synes det er rart at have noget selskab. Da vi ikke vidste ret meget om lama-dyr kontaktede vi Givskud Zoo, og de var meget søde til at give os nogle oplysninger. Nu ved vi fx. at den spiser det samme som får og det er jo praktisk for os. Vi fik også at vide at det er et meget socialt dyr, som ikke kan lide at være alene.

2 kommentarer:

Rineke sagde ...

Hej så fik du da oploaded! Lækre ting du har lavet! hilsen Rineke

Susanne sagde ...

Hejsa. Din avistrøje er ret lækker ! Jeg har også lavet en zigzag og det gik ret hurtigt; det er jo nemt og alligevel sker der noget hele tiden ;-) Jeg bruger den ogspå utrolig meget - og det er ikke alt strikketøj jeg kan sige det om!!
Godt at I fik lidt mere viden om jeres "lille" lama, glæder mig til at følge hende/ham.
Kh Susanne i SIlkeborg