18. november 2005

Til morgenmad med frost i pelsen

Nu er vinteren kommet, og dyrene møder op til morgen-mad med frost i pelsen. Det er et rigtig, rigtig godt vejr når man er et får. De elsker at være ude i frostvejr og højt solskin. Katten skal selvfølgelig med ned og se hvad der foregår.

Som så mange strikkere og landboere har vi selvfølgelig en lille kat. En rigtig lille nysgerrig een, der dukker op ud af det blå, hver gang man bevæger sig på matriklen. Ja, hvis den da ikke lige ligger og 'koger' i en af pigernes senge.
Nåee.. ja vi har jo også en lama, der skal fodres. Troede I at I skulle snydes for billeder af den ? Nej vel.
Først skal den have en lille godbid eller flere af hånden.
Og så skal den have lama-guf og hø. Den bliver mere og mere tam. I dag kom den løbende helt op til huset, da den havde set at jeg var på vej. Det går faktisk rigtig godt med den. Den er allerede meget tryg ved os den kender, og det er godt. Vi skulle jo gerne kunne lokke den op til huset, når/hvis vejret bliver rigtig skidt, sådan at den bliver tryg ved at gå ind i sin stald og søge ly.

Uh-ha hvor er det dejligt at bo på landet, og især når man har fri.

2 kommentarer:

Sanne B. sagde ...

Lækre farver, lækre hunde, lækre får, LÆKKER kat, lækker lama...., lige nu prøver jeg at komme i tanker om hvorfor jeg godt kan lide at bo i byen når der ser meget bedre ud på landet.
Rigtig god weekend kære Mette, og hvor er jeg glad for at se at lama'en har det godt. En ægte webstrik-lama!
kh
Sanne B.

Chris sagde ...

Hej Mette!
Uhhhh - jeg får smil i maven, når jeg læser og ser billeder af dine dyr :-)) Tak fordi du vil "dele" dem med os :-))
Hyg´li´st Christa