31. december 2005

1000 tak til fødselsdagsgruppe 5


Se alle mine dejlige gaver. Strikkelise og thedåse fra Anita, Blå Collinette Mohair med opskrift på et dejligt vintertørklæde fra Gitte, Opal med glimmer - maskemakører og brændte mandler fra Kirsten, Blød boucle mohair og creme frøer fra Lotte, Rauma Alpaca - englepynt og en trædims med elastik fra Vigdis. Mange, mange tak alle jer fra fødselsdagsgruppe 5. Det har været en stor fornøjelse at få post, og åbne og gramse på alt det super lækre garn og andre gode ting. Jeg ved hvor svært det er at købe gaver til nogen man ikke kender, men I har da ramt plet. Jeg er meget glad for det hele. Men Vigdis - sig mig lige hvad er trædimsen med elastik beregnet til ?
Sne-lama billede 1
Sne-lamaen har det fint i dette vejr. Den er begyndt at løbe om kap med os på marken, når vi altså starter med at løbe. Jeg tror den synes det er en sjov leg, det synes vi i hvert fald det er.
Og så lige et billede af mine seneste sokke-strikninger. Det går for vildt. Jeg kom lige til at bestille en af Markno's resteposer og fik 6 nøgler 4 trådet og 4 nøgler 6 trådet garn. Fra venstre er det orangemelleret garn af ubestemt oprindelse fra mit lager, i midten er det Opal med glimmer til min yngste datter og til højre er det 6-trådet, og nok det flotteste garn jeg indtil nu har strikket af. De er til den ældste datter og færdige lige om lidt.

Mon jeg så skal strikke flere sokker ? eller man kunne jo også gå igang med et vintertørklæde af det lækre Colinnette garn eller af det brune Mohair - de passer begge lige til min nye jakke. Pulsvarmere eller Branching Out af Alpakkaen. Eller skal jeg strikke Birch færdig. Hmmmm...... Temmelig svært at vælge, jeg ville gerne strikke det hele på een gang, men har efterhånden lært (tror jeg nok) at det ikke går hurtigere at strikke på flere ting af gangen.

Så er der jo også et par modeller i min nye strikkebog INKA fra Isager der trækker, men dem har jeg ikke lige garn hjemme til....endnu.

3 kommentarer:

zeusstrik sagde ...

går det ikke hurtigere hvis man strikker på flere ting af gangen??? Det forsøger da at bilde mig selv ind:O)Jeg synes du skal strikke birch færdig, det er så flot.

Lene Lind sagde ...

*rækker hånden op* Trædimsen kender jeg - tror jeg nok! I hvert fald, hvis det er to kegleformede dele med elastik imellem, så er det nemlig et opbevaringskit til strømpepinde. Vigdis har selv lavet dimsen, hvis det er af den slags, som hun havde med på strikkefestivallen.
Lene L., Ebeltoft
PS: Fine sokker i øvrigt....

Trine Als sagde ...

Kan vi måske være så heldige at se et billede af "dimsen"? Jeg har nemli et hav af strømpepinde til at ligge og rasle rundt i min slagbænk og måske de er nemmere at finde, hvis de får en "dims" om sig...
Lækker lækker birch-sjal. Uru-wool er bare SÅ flot.