12. december 2005

Endelig tid til små hurtige

Lige siden jeg så opskriften på Hannes fantastiske snabelfutter første gang, har jeg længtes efter tid, garn, en modtager osv. Så nu var alt lige pludselig der på een gang. Restegarn, færdig zig-zag som der blev rykket for (billede kommer senere), en teenager der gerne ville have dem og et familiemedlem der gerne ville se dem (og måske strikke dem til sine børnebørn) Super !
Det kunne kun gå for hurtigt med at komme igang. De skulle fremvises søndag middag. Fredag aften blev 1½ fut færdig og lørdag morgen resten.
Her er de så før filtning.
Og her står de til tørre på det varme badeværelsesgulv. Og jeg nåede det ! De er strikket i 4-dobbelt Hifa-garn. Det har nok været lidt for fast, for de skulle filtes på 40 grader og derefter 60 grader for at komme til at passe en str. 39.
Nu da jeg har fået nyt kamera er det jo sjovt og nemt at tage billeder. Så se lige et krydsnøgle-apparat fra en svunden tid. Den stod helt og alene, forladt og glemt i min mors gemmer. Jeg er helt vild med æsken. Det hele inkl. garnvinde kom frem da hun hørte at jeg ønskede mig "sådan noget" til jul.
Så nu står det hos mig til, låns forstås, og der står det fremme til skue og bliver brugt. Jeg skal bare nøgle garn op for hende, hvis behovet skulle opstå.

Nu er det så på strikkefonten blevet min tur til at strikke ting til mig selv. Jeg mangler strømper - især efter at jeg fik strikket de første par. Det er dog utroligt så lækre de er at have på. Så alle kære Webstrikkere som fik mig inspireret til strømpestrikning - Af hjertet tak.

3 kommentarer:

Trine Als sagde ...

De der snabelfutter kunne jeg vældig godt tænke mig at strikke også. Men jeg kan ikke finde dem på Zeusstrik. Kan du monstro hjælpe mig?
De er rigtig fine og jeg er sikker på de bliver fine julegaver.
Mange julehlsner Trine, næsten i Svendborg

Dorte sagde ...

Tillykke med dine fine snabelfutter !! Det ser ud som om du har haft mere held med dine, end jeg havde med mine .... de skulle have været til mig selv, men efter filtning i vaskemaskinen krøb de til en meget, meget lille størrelse ( for små til lille niece på 7 år). Min familie lo ellers af mig inden filtningen - for da var de knap en halv meter lange ...
ak ja .... det er spændende at filte i vaskemaskinen ...

Anonym sagde ...

Hej

Jeg er lidt vild med de her snabelfutter..... Du skulle vel ikke liiiige have opskriften eller et link dertil? Vil du anbefale Hifa med tre tråde i stedet?
Hilsen Lene fra Viborg