5. maj 2006

Der spindes og meget andet

Jeg øver mig stadig i at spinde. Dette er den seneste frembringelse i merino.
Mon ikke snart jeg kan tage hul på et projekt, hvor garnet faktisk på forhånd er bestemt til noget. Jeg vil så gerne strikke et blødt sjal af merino/alpakka - og stærkt inspireret af visse andre har jeg været igang med at farve.
Det pink-orange er merino og det grønne er alpakka.
Det skulle så gerne blive til rosenknop-garn istedet for æbleblomst (Selvom det æbleblomst garn bare er super-flot). Engang.... Og jeg gad nok vide om jeg kan spinde jævnt nok til at det overhovedet kommer til at du'.
Det kniber lidt med tiden, nu hvor det er blevet havevejr. Bierne skal forresten også efterses, og ombygningen helst skride lidt fremad. Week-enderne er simpelthen for korte.

Når man ikke i efteråret når at køre møg ud i køkkenhaven, kræver det en særlig indsats at komme igang om foråret. Nu ved jeg at jeg har alle muskler siddende hvor de skal, også dem jeg havde glemt jeg havde. AV.
Imens vi knokler afsted for at nå alting, får I lige et billede af en stolt moder med to lam. I alt er det blevet til 28 lam indtil nu, men der kommer helt sikkert flere inden længe.
Små lam er de eneste småbørn vi kan vise frem herfra, men mon ikke der snart kommer billeder på en anden blog

2 kommentarer:

Ulla sagde ...

Tillykke med alle de små søde lam... Find strikkepindene frem, det ser meget mindre ujævnt ud, når du får det strikket.

Sus sagde ...

Tillykke både med dit garn, jeg synes det er flot, jeg glæder mig selv til at få lavet noget mere og kan da se udviklingen fra det 1. du viste frem.
Lammene er også vidunderligt, det må da være herligt med alle de mørke lam.
Hilsen Sus