19. maj 2006

Mens jeg venter på tid nok til rok

Jeg er løbet tør for mit håndspundne ferskengarn, og skal have spundet noget mere. Men for at gå igang vil jeg gerne have mindst 1 time uden afbrydelser til rådighed. Og det har jeg ikke lige, da jeg er for træt efter en hel arbejdsdag + det løse her på gården. Da de lover regn, regn, regn og atter regn til den kommende week-end får jeg måske heller ikke plantet mine div. grøntsager ud. I hvert fald ikke hvis jorden er et stort ælte.
Diva gider jeg ikke strikke på mere ligenu. Jeg er kommet til kraven og jeg tror ikke jeg helt forstår hvad der menes. (Hvis der er nogen der ved om man skal blive ved med at vendestrikke hele vejen op eller om det kun skal gentages 4 gange, så må de meget gerne skrive til mig.) Så for at have nogle små hurtige sommer projekter til tv'et og aften-theen, måtte jeg en tur forbi BC Garn. Wau-wau jeg kunne gå rundt en hel dag og bare se og røre, men det gælder om at komme ud inden jeg har bragt familien ud på fallittens rand. Derfor er der 'kun' købt ind til 3 små sommertoppe/bluser + en hemmelig ting som skal gives væk til Kirsten fra fødselsdagsgruppen på søndag - og den er hemmelig-nemlig.
Her er der krydsnøglet og totalt klar til at gå igang når første lejlighed byder sig. Til venstre er det nederst meceriseret bomuld og øverst hør. Til højre er det noget ren silke til pind 3½. Der er lidt nister i og små knopper på garnet. Forest ligger der igen silke til pind 3 og det er helt glat og blødt. Det vil måske gå hurtigst hvis jeg strikker 3 på een gang og det er nok ikke helt løgn, selvom mange sikkert vil prøve at overbevise mig om noget andet. Det er nemlig fordi de steder hvor der skal tælles og holdes styr på, skal laves når fjernsynet er kedeligt. Og de lange ligeud automatstrikkerier kan køre når der er en god film jeg skal se. Så alt i alt må det da gå hurtigere. Men ellers er det også ligemeget, så længe det ikke skal være sommerblusevejr.
Lam og får har det godt. Lammene hopper op på ryggen af deres mor eller en anden tante der gider. Nogen gange ligger de og sover der, andre gange springer de bare op og ned i een uendelighed. Det sker også at de står der, når det voksne får går rundt på marken.

1 kommentar:

zeusstrik sagde ...

strikke en ting af gangen, hvem har dog fået den tåbelige ide?GG Det lyserøde silkegarn har jeg også haft kig på, glæder mig til at høre om det!!