14. maj 2006

Ferskengarn

Ja sådan bliver man jo klogere. Ulden var farvet sådan at jeg mente at det kunne blive til rosenknopgarn, men det er nu omdøbt til ferskengarn. Og det er vel også ok. Det er det første garn jeg har spundet med et bestemt strikkeprojekt for øje. Og jeg er selvfølgelig straks gået igang med pindene. Det er en helt speciel følelse at strikke af noget garn man selv har spundet. Fire gange har jeg trævlet op, fordi garnet ikke kom til sin ret. Det ville aldig være sket med købegarn, det var bare røget ud i skammekrogen - pronto !
Jeg er nu i femte forsøg kommet frem til dette mønster, og også kommet frem til at der er alt for lidt garn. Så jeg må igang ved rokken igen. Der bliver vel også snart tid til det, nu da køkkenhaven næsten er færdig tilsået. Mangler bare lige at plante følgende ud:
60 majs
120 porrer
8 squash
36 selleri
12 blomkål
8 spidskål
12 savoykål
12 rosenkål
12 broccoli
8 artiskok
12 bønner
Samt at fylde den anden halvdel af drivhuset, så auberginerne, chillierne og agurkerne kan blive plantet ud (eller hedder det plantet ind ?)

Lige et nærbillede til dem der gider blive ved med at se på mit garn ;-). Det er utrolig blødt og lækkert at mærke på, men det kan man jo ikke se på et billede.

Jeg ville egentlig også have vist billeder af alle lammene, men de står ikke stille ret længe af gangen og det kniber at komme tæt nok på. De leger en slags tagfat på marken. Det ser bare så sødt ud når de alle kommer susende i samlet flok i fuld fart.

6 kommentarer:

Sus sagde ...

Hej Mette,
Hvor er dit garn fint, og det ser da også fint reglemæssigt ud, og det er jo også fint med de effekter, det er jo bare herligt at lære, jeg glæder mig stadig over den dag hos Kathe, der rigtig fik mig i gang.
Hilsen Sus

Linda sagde ...

Høh! Og jeg som syntes det var hårdt at plante 12 små stauder ud...god fornøjelse i køkkenhaven!
Smukt garn :o)
kh Linda

Ulla sagde ...

Det ser rigtig godt ud det hjemmespundne. God fornøjelse i haven.

Vivian sagde ...

Det ser dog fantastisk smukt ud dét garn! Intet under at det bare skal forkæles med det rette projekt!!

God plantelyst (du milde!!)

KH Vivian

Birthe sagde ...

Hej Mette!
Wau - det er bare så smukt, det garn! Det var bare lige det jeg ville sige.. Glæder mig til at se det færdige produkt! Hvad for noget fiber har du spundet af, og har du selv farvet?
KH Birthe P

faxfraenspelsau sagde ...

Til Birthe P.

Ja jeg har selv farvet garnet, som er 1 tråd alpakka og 1 tråd merino.

Se her: http://faxfraenspelsau.blogspot.com/2006/05/der-spindes-og-meget-andet.html

Kh. Mette