12. april 2007

En duft af roserLænge, længe har jeg haft lyst til at prøve at lave creme selv. Jeg synes der er alt for meget 'skrammel' i dem man kan købe. Det er sikkert godt nok det der er i dem, men jeg gider ikke oversætte alt det latin der står på bagsiden.

Så med en vis portion stolthed kan jeg præsentere jer for min egen rosencreme.
Indholdet er bivoks (af egen avl), tidselolie, mandelolie, sheasmør og rosenvand.

Den dufter vidunderligt og mildt af rose og den er fantastisk til tørre hænder m.v. Den fedter ikke og trænger hurtigt ind.

En lotion med appelsinblomstvand er også fremstillet (intet billede, beklager).

Så godt ville jeg ikke have troet det ville gå her i første forsøg.

Indvanderkøbmanden skal besøges snart igen, jeg skal have mere rosen- og appelsinblomstvand. Der skal laves mere af den creme.

3 kommentarer:

Kathe Lewis sagde ...

Hej Mette,

Ååååhhhh, kan man bestille en bøtte? Jeg er en af dem der ikke tåler "maskincreme", men har nu ikke fået taget mig sammen til at lave selv - der er ligesom ikke timer nok i døgnet....
Hilsen Kathe

Karin Hørkilde Jensen sagde ...

Hej Mette.

Nøj, hvor lyder det bare lækkert med den creme..... Jeg synes næsten, jeg kan dufte roserne ved at se på de smukke billeder. Hvilket program bruger du til det - altså billederne? Det ser brandgodt ud!!

Kærlig hilsen Karin

HANNE sagde ...

Hej
Det er da lækkert sådan at kunne fremstille sin egen øko creme. Har du været i Heksekosten i Silkeborg og handle materialerne? Det kunne sagtens blive en ny hobby rundt i de små hjem. Du må af med din opskrift :-)