29. april 2007

Hvepsebo

Se bare hvor kækt. I morges på tørresnoren var der bygget et hvepsebo på en tøjklemme. Hvepsen ikke er en af de smarteste dyr i verden. Ned kom den lige efter dette foto var taget. Selvom jeg holder honningbier er jeg ikke helt tryg når det gælder hvepse. Jeg skal ikke slås med dem mens jeg hænger vasketøj op.
Det var også dagen hvor kastanierne i indkørslen sprang ud. Det glæder jeg mig til hvert år. I år er det ca. 20 dage tidligere end det plejer at være.

Ellers er dagen brugt i køkkenhaven, hvor der skulle plantes jordbær. De aflæggere jeg havde sat i efteråret var sporløst forsvundet i vinterens løb. Jordbærplanter er hundedyre på en planteskole, men når man nu har lovet at der kom et nyt jordbærbed istedet for det gamle...... 36 planter er sat. 3 forskellige sorter, der modner hen over sommeren. Jeg glæder mig også på trods af prisen på planterne.

Pastinak og gulerod er også sået på friland og i drivhuset står 1000 vis af forkulturer lunt og godt og venter på at blive plantet ud. Men de må vente lidt endnu, for der er annonceret nattefrost på disse kanter.

Nu er det tid til en pause og en kop the af den bedste slags.

3 kommentarer:

hanneb sagde ...

Et mærkeligt sted at bygge bo :)
Jeg har en musvit som har bygget rede i en mælkejunge.
Er alt bare anderledes i år. Både blomster og dyr? Gad vide om vi også er mærkeligere i år,, ha ha

Sanne B. sagde ...

Optimistisk hveps må man sige....
Hvordan går det med "min" lama. Længe siden vi har fået set noget til hende.
kh
Sanne B

Betina Olesen sagde ...

Hejsa

Tak for din hilsen på min blog.

Hvor er du bare heldig, at i sikkeret bliver færdig med taget denne uge, bare det var mig. Men det bliver det vel også engang.

Kommer der et billede på bloggen af det nye tag, så jeg kan blive rigtig midsundelig ;-)tihiiiii

Hygge fra Betina