13. september 2007

Shibori -del 3

Farvning er overstået. Her hænger det til tørre i paradisæbletræet, som i år er ved at segne under mængden af æbler. Farven er jeg helt tilfreds med - lige som jeg ville have det.
Når det er tørt skal der sættes småsten i og derfter filtes. Det er i den proces at det hele kan gå galt, men I skal nok få billeder uanset hvad der sker. Kryds lige fingre for at det går godt.

7 kommentarer:

Tina sagde ...

Er du vimmer hvor er det flotte farver!!!!! NU er jeg godt misundelig ;) Det bliver spændende at se det når du har valket det!!
Hvad for noget farve har du brugt?

Mette H. sagde ...

Tina: Jeg har brugt Ashfords syrefarver. De fås hos Skytten Danmark. De er nemme at sjatfarve med og der skal kun tilsættes alm. eddikke. Man står altså ikke og skal måle en hel masse af.

Tina sagde ...

Det lyder spændende :) Det tror jeg da jeg skal prøve en gang! Det lyder knap så teknisk som andet.

Tina Olsen sagde ...

det glæder jeg mig til at se - skønne efterårs farver du der har gang i - meget smukt;-))

Karen S sagde ...

Hold da helt op, hvor er det blevet til et smukt, farvestrålende tørklæde!
Ikke fordi, jeg ikke også kunne lide den blå, men det er da fascinerende at man kan få de farver ud af den begyndelse ;-)

Skal med glæde krydse fingre for dig

Kh Karen S

Karin Hørkilde Jensen sagde ...

Hold da kaje, hvor er det blevet nogen FEDE farver!!!!! Nu håber jeg bare, filtningen går ok. Det er ikke til at bære, hvis der går kuk i projektets sidste del!!! Men hvorfor skulle der dog også det?? "Knæk og bræk" eller hvad det nu hedder i de tekstile kredse!
Knus Karin

Jette H sagde ...

Det er godtnok ærgerligt, hvis det er dette flotte tørklæde, der er ødelagt...